Medisch Pedicure Mieke


Sinds 1996 ben ik gediplomeerd pedicure. De eerste 2 jaar heb ik ambulant gewerkt, ging bij de mensen aan huis. In september 1998 is mijn pedicuresalon aan huis geopend. Tot 2000 heb ik toen gewerkt zowel in mijn salon als bij de mensen thuis. Vanaf juli 2000 werk ik nog alleen in mijn salon. Mijn apparatuur is inmiddels zo professioneel dat het ook niet meer mogelijk is om bij de mensen aan huis te gaan. Ik vond dit overigens ook ten koste gaan van mijn gezondheid, en ook qua hygiƫne was het niet optimaal. Daarbij ben je altijd beperkt in de mogelijkheden wanneer je bij iemand thuis de voeten doet. In ieder geval waren er voor mij redenen genoeg om hiermee te stoppen.

Nu, sinds januari 2013 is mijn salon weer helemaal opgeknapt en vernieuwd met de allernieuwste apparatuur.

Na het behalen van mijn vakdiploma in 1996 heb ik nog vele andere cursussen en opleidingen gedaan met betrekking tot het pedicure vak en sinds 2009 ben ik medisch pedicure.

Verder ben ik binnen de branche vanaf 2000 altijd heel actief geweest. Ik ben bestuurslid geweest van de branchevereniging (voorheen secretaris van provinciebestuur van LOV, en later landelijk bestuurslid van de inmiddels nieuwe en gefuseerde branchevereniging ProVoet), en binnen de branchevereniging nam ik deel aan diverse commissies (o.a. vakbekwaamheid en activiteiten) en ben ik ook regio-consulente geweest. Verder ben ik een aantal jaren auditor geweest, examinator en assessor. Ook ben ik al sinds 2003 erkend leerbedrijf.

Tot slot moet ik jaarlijks een x-aantal accreditatiepunten halen om geregistreerd te blijven in het KRP (kwaliteitsregister). Deze punten behaal je door diverse lezingen, congressen, workshops, cursussen, vergaderingen, opleidingen en andere beroepsgerelateerde activiteiten te volgen. Hierdoor blijf je up-to-date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Afspraak maken