De Praktijk


Mijn praktijk is gevestigd in een deel van mijn garage, die compleet als praktijkruimte is ingericht. Ik ben herkenbaar vanaf straat door een spandoek dat voor mijn garage hangt. Zo weet u dat u zich op het juiste adres bevindt. Via een brede oprit (waar u de auto, fiets of ander vervoermiddel kan plaatsen) komt u bij de voordeur. Nadat u aangebeld heeft komt u binnen in de kleine wachtruimte waar u kunt plaatsnemen totdat u gehaald wordt. Er liggen daar diverse tijdschriften. In de wachtruimte is ook de garderobe en het toilet aanwezig.

Via een deur komt u de compleet vernieuwde praktijk binnen. U kunt plaatsnemen, evt. met hulp, in de behandelstoel. De stoel kan helemaal aan uw wens aangepast worden. Er kan zelfs een extra steun geplaatst worden in uw rug of knie. Vervolgens trekt u uw schoenen en sokken uit, en kan de behandeling beginnen.

Mijn apparatuur is een Steel –S- Unit model 2013, met 2 micromotoren; 1 met een recht handstuk met 40.000 toeren en 1 met de omnicut handstuk, een stofafzuiging en een functie spuit, waar lucht en sproeivloeistof uitkomt.

Praktijk Pedicure Mieke Praktijk Pedicure Mieke

Afspraak maken